Office Entrance

The brief, rebuilding the entrance for an office building.
Hidden behind the road, and only accessible through a narrow pathway, the entrance direct relationship to the public realm is limited. It is only in conversation with it users but still needs to transpire an essence.

Presented as a block of marble, the same used on the remainder of the building, morphed to the existing and then carved out, the entrance fa├žade respects an existing language and creates a sense of belonging.

It is porous and light yet grows from the ground up, reaching upwards.
The walls, and floors are the exposed part of the carved travertine block, compressed by the weight of the building above.
The Floor plan has been condensed to its quintessence and allows for ideal access and circulation.
This project was completed in February 2019.

Category:
Date: